U10 piger C hold 4 tog point fra topholdet Tjørring

Efter søndagens kamp udtaler Struers træner Annette Steen Lynge "Nu ved jeg ikke om det var det rigtige eller ej, men jeg havde som træner lovet U10 pigehold 4 en Happy Meal hver, hvis vi vandt på hjemmebane mod topholdet, Tjørring som er ubesejret i turneringen Men hvor om alt er, så hjælp det".
FH pigerne spillede en meget flot håndboldkamp, hvor der blev dækket rigtig godt op. Andrea Birk på målet stod vel nok sin bedste kamp, og i angrebet var der også nye takter med en masse gode indløb, som gav mål. På stående frikast i første halvleg fik Line Steen Lynge udlignet til 3-3, som også blev kampens resultat. Ja det blev en mål fattig anden halvleg, hvor der også var mange gode gennembrud og indløb, som desværre ikke gav mål. Det er en kæmpe sejr for pigerne og nu kan vi mærke, at det går den rigtige vej. Skønt.

Holdet bestod af: Andrea, Thea, Line, Isabella, Sofia, Dea, Emma R, Maria T.