Serie 1 herre: Hauge blev blæst ud af Struer hallerne

Lad det være sagt fra start, vores tilgang til dagens kamp var at være mere parat end dagens modstander fra Hauge og det vidste spillerne fra første minut.
Rækkens nummer 2 fra Hauge blev blæst ud af Struer hallerne og efter 10 minutters spil var stillingen 10 -1 og det lykkes faktisk Struer mandskabet helt frem til der var spillet 22 minutter at score et mål pr. minut.
Forsvaret stod helt fantastisk og Carsten Breumlund i målet tog rigtig godt fra igen i målet. I angrebet blev der vist spil i høj klasse og i et tempo der ikke set tidligere i år, alle havde noget at bidrage med og især bagkæden ”bombede” løs og Brian Kloster fik endelig hul på bylden med en række flotte mål.
I pausen var kampen reelt afgjort og selvom gæsterne fik lov til at lave alt for mange mål i anden halvleg så kom sejren aldrig i fare og hvis vi havde beholdt vores skarphed fra første halvleg så tør man næsten ikke tænke på hvad slut resultatet kunne være endt med. Vi brænder vel 20 chancer i anden halvleg som man normalt score på, så drenge flot kamp og nu glæder vi os til at møde rækkens nummer et Vinding KFUM i næste weekend.

Struer FH – Hauge GIF 3, 38–30 (23–10)