Serie 1 herre: Struer FH - Langhøj KFUM, 24–20 (13-9)

Efter 4 point i de sidste 2 kampe skulle de gode takter følges op ved hjemmestævnet i Struer hallerne søndag eftermiddag, men optakten var ikke optimal og hjemmeholdet havde flere afbud og hos gæsterne fra Langhøj havde de også været gennem en større ændring, med et ikke uventet træner skifte, så der var lagt op til spænding i lokalopgøret i serie 1.
De to hold følges ad fra starten af kampen med skiftende føringer til begge hold men som i de to holds første opgør så får Langhøj rigtig mange udvisninger og det udnytter Struer holdet til at bringe sig i front med 4 mål og den føring holder de fast i til pausen.
Efter pausen kommer Langhøj rigtig godt med igen og får kontakt med hjemmeholdet ved 15 – 15 og herefter følges holdene ad til 18 – 18, udeholdet har ved denne stilling flere chancer for at bringe sig i front men de kender ikke deres besøgelsestid og det udnytter hjemmeholdet herefter til at skabe sig et hul, samtidig med at gæsterne igen ryger ind i en stime udvisninger igen igen igen.
Struer FH vinder fortjent kampen men Langhøj havde stor ære af kampen.
For Struer mandskabet skal nævnes Allan Kloster som leverede en række flotte mål fra bag kæden, Hans Jørgen Svoldgaard spillede en rigtig god kamp og styrede spillet i 2. Halvleg. I målet stod Carsten Breumlund atter rigtig flot.
Vi er nu på den rigtig side af stregen og kan kikke opad de næste kampen og der ingen tvivl om at der kommer flere point på kontoen med det spil som holdet viser lige nu.