Serie 1 herre : Mejdal - Struer FH 20 - 32 (10 - 11)

Struer FH’s serie 1 herre har indledt sæsonen på udebane hvor Mejdal var værter for søndagens opgør i serie 1.
Kampen startede meget nervøs og hjemmeholdet førte stort set hele halvlegen hvor Struer holdet stod rigtig stærkt i forsvaret men havde svært ved at score på hjemmeholdets meget stærkt spillende målmand men blot 5 sekunder før slut fløjtet til halvleg erobrede Struer bolden og på en lynhurtig kontra kom Struer i front med 11 - 10.
Halvlegen blev brugt til at rette nogle få ting og fra 2. Halvlegs start var der kun et mandskab på banen og den store fysiske forskel på de 2 hold kom frem, alle mand vidste stor moral og vilje til at gøre en forskel og hjemmeholdet blev blæst ud af egen hal.
Hele holdet skal fremhæves for en rigtig flot 2. Halvleg med et ekstremt højt tempo såvel angreb som forsvar.