U-10 Piger og U-12 Piger klar til kredsmesterskab

Struer FH´s U-10 piger spillede søndag en tæt kamp mod Vemb FS, som endte 2-2. Resultatet er lige nøjagtigt nok til at Struer FH slutter på 2. pladsen i Pulje-1 og er dermed kvalificeret til kredsmesterskabet for "U-10 Pige C" i Idrætscentret i Tarm lørdag den 4. april 2009

U-12 pigerne spillede igen en spændende kamp mod VRH HK91, Vinderup. Efter 1. halvleg Struer foran med 2 mål, men i 2. halvleg begyndte trætheden at vise sig, så føringen blev sat over styr og få minutter før tid var Vinderup foran 7-8. Med flot forsvarsspil og fightervilje lykkedes det alligevel pigerne fra Struer at hive et enkelt point hjem til slutresultatet 8-8. Dermed slutter Struer FH´s U-12 piger som vinder af Pulje-1 og er kvalificeret til kredsmesterskabet for "U-12 Pige B" i Kibæk Hallen lørdag den 4. april 2009

Et stort tillykke til pigerne fra begge hold, det er rigtigt flot.