Struer FHs Jyllandsserie damer videre i Jydsk Cup

Struer FH´s Jyllandsserie damer vandt torsdag aften hjemme over Hvide Sande 22-15. Hjemmeholdet viste endnu en gang masser af gejst og vilje igennem hele kampen og det var tydeligt at se på damerne at de ville vinde. Udeholdet havde svært ved score mod et stærk forsvar, som ikke forærede meget væk og en stærk spillede målmand i Linda Rasmussen.
Hjemmeholdet gik til pausen med en føring på 11-8 og en tro på at kampen kunne vindes.
Fra 2. halvlegs start viste hjemmeholdet tænder og øgede afstanden til udeholdet fra Hvide Sande, og kom hurtig foran med 6 og 7 mål. Hvide Sande gik frem i en dobbelt mandsopdækning, men det kunne ikke stoppet et rigtig godt spillende Struer hold, som bare kæmpede videre og vandt kampen med 7 mål. Det er rigtig flot af hele holdet, som nu kan glæde sig til lørdag den 4. april i Mejrup-hallen, hvor Struer spiller semifinale kl. 10.

Struer FH's målscorer: Trine Kongensgaard og Karina Kloster med 6 mål, Sara Lillie og Kamilla Schmidt med hver 3 mål, Helle Abildtrup 2 mål, Pia Pedersen og Ane Karlsen hver med 1 mål.