Nederlag til U12 drenge

U12 drenge fra Struer FH har gennem hele sæsonen oplevet en rigtig postiv tilgang af nye håndboldspillere. Det er super dejligt, at så mange drenge, har lyst til at komme i hallen og træne.
Desværre har vi også oplevet en del længerevarende skader. I øjeblikket har vi 3 bagspillere ude med forstuvninger og håndskader. De 3 spillere var savnet i weekendens kamp mod NNFH Lemvig. Da målmand Lucas også døjede med en skade i baglåret, kunne vi ikke stille meget op mod udeholdet. De tilbageværende spillere kæmpede det bedste de havde lært, men i dag var det ikke nok. Specielt vores afslutninger fra fløjene havde vi ikke succes med. Struer FH var bagud med 2 mål ved halvleg, men i anden halvleg løb NNFH-Lemvig fra os. Kampen endte med en fortjent sejr til NNFH-Lemvig med 15-7. Holdet har nu pause til torsdag uge 8, så vi satser på, at få de skadede spillere klar til kamp igen.