U12 drenge fik revanche

U12 drenge hold 1, skulle søndag forsøge at få revanche mod Vinderup. Til Intersport Cup blev Struer FH slået ud af Vinderup efter straffekast.
Søndagens kamp skulle også vise sig, at blive temmelig jævnbyrdig. I starten af kampen, var opgøret også temmelig målfattig. Efter 13 minutter bragte udeholdet fra Vinderup sig foran 2-1. De to hold var i store dele af kampen bedre til at forsvare, end til at score mål. Dette også godt hjulpet af to dygtige målmænd. Oliver Søgård spillede en god kamp, og kunne før pausen bringen Struer foran 4-3. I anden halvleg fik Struer skabt et hul på tre mål til Vinderup. Med 5 minutter tilbage af kampen var stillingen 8-5. Vinderup fik scoret 2 gange, men kunne ikke forhindre Struer i at vinde kampen. Slutresultatet 8-7 gav to velfortjente points til Struers drenge.