Arbejdssejr i lokalopgør

Struer FH tog torsdag aften imod Resen KFUM i endnu et lokalopgør. Struer pigerne kom godt fra start i kampens første 5 minutter. Forsvaret stod solidt og angrebne blev sat fornuftigt op, og Struer bragte sig hurtigt foran med 2-0. Derefter forsvandt koncentrationen og energien fuldstændigt for Struer pigerne, og resten af 1. halvleg var en kamp at komme igennem for pigerne. Ved pausen var Struer bagud med 3-5.

I pausen blev det aftalt at komme tilbage på sporet, og holde aftalerne i både forsvar og angreb. Struer pigerne kæmpede det bedste de havde lært gennem hele 2. halvleg, og positiv indstiling og opbakning af hinanden gjorde forskellen for Struer pigerne. Struer fik udlignet til 5-5, 6-6, 7-7 og 9-9, og viste vilje og gejst og bragte sig foran 10-9. Mod slutningen fik Struer scoret det afgørende mål til en sejr på 12-11.

Pigerne viste en god indstilling i 2. halvleg, hvor de kæmpede og bakkede hinanden op. Spillet blev ligeledes sat fornuftigt op i angrebet, og set over hele kampen var sejren fortjent.