U14 piger 2 - sejr på udebane

Struer FHs U14 piger var onsdag aften på besøg hos Bøvling-Tangsø. Struer havde vundet klart over Bøvling-Tangsø i det første opgør mellem de 2 hold. Sejren kom kun i hus grundet hårdt arbejde af samtlige piger. Kampen startede nervøst af begge hold med masser af tekniske fejl i begge ender. Struer pigerne havde svært ved at få angrebsspillet til at fungere, og der gik 10  minutter før Struer fik scoret det første mål. Heldigvis fungerede forsvaret godt, og Thea Anker på mål havde nogle gode redninger. Første halvleg endte med en ført til hjemmeholdet på 5-4.
I pausen blev det aftalt at spille hurtigere i angrebet, samtidig med at forsvarsspillet skulle fortsættes. Begge dele lykkedes for Struer pigerne, og det hurtige spil resulterede i mange gode scoringer, bl.a. på kontra. I målet tog Stinne Rasmussen også godt fra, og Struer gik fra 5-6 til 10-6, og derfra havde pigerne styr på kampen.

En super god 2. halvleg af samtlige spillere, hvor spillerne kunne forlade banen med en 14-11 sejr.