Super fight af U12 drenge

U12 drenge skulle torsdag aften møde Resen KFUM på hjemmebane i turneringen.
På forhånd lignede kampen Davids kamp mod Goliat, da Resen har et super godt hold med mange dygtige håndboldspillere.

SFH drengene gik ind til kampen og kæmpede det bedste de havde lært. Resen kom med et stort tryk i angrebsspillet og var dygtige til at komme på kant af Struers forsvarsspillere. Effektiviteten i afslutningerne var dog ikke med Resen holdet. De bolde der blev placeret indenfor målrammen tog Lucas sig af på flotteste vis.
Struer FH scorede kampens første mål efter 4 minutters spil. De to hold fulgtes ad til 2-2 hvorefter Resen trak fra. Struer spillerne havde svært ved at putte bolden i kassen, og Resen var effektive i deres kontraløb op ad banen. Det lykkedes SFH at reducere til 3-7 inden Resen lukkede første halvleg til stillingen 3-8.
I pausen fik drengene en velfortjent puster, inden vi ville forsøge at spille lige op i 2. halvleg. Resen bragte sig foran med 3-9, men herefter fik Struer en rigtig god periode, og begyndte at æde sig ind på Resens forspring. Hjemmeholdet spillede med stor diciplin i angrebet og fik sat nogle pres op til Mathias, der fik gang i målscoringen. Struer scorede 4 gange i træk og kunne begynde at skimte et godt resultat.
Desværre kunne forsvaret ikke dæmme op for trykket fra Resens bagspillere og afstanden var igen 4 mål. De to hold skiftedes til at score mod slutningen og kampen endte med en, trods alt, fortjent sejr til favoritterne fra Resen på 13-10.
Drengene fra Struer FH havde meget stor ære af kampen, og spillede noget af det bedste de har præsteret. Der blev kæmpet rigtig flot af alle spillere, og at vinde 2. halvleg over Resen kan vi tage med til de næste kampe.