Udebanesejr til U14 piger A

Søndag mødte Struers U14 piger A puljens bundprop Mejrup Hvam.

Mejrup Hvam viste sig dog, at have et rigtig godt angrebsspil med mange systemer, som i starten af 1 halvleg skabte store problemer for Struers forsvar.
Efterhånden fik pigerne dog styr på dette - og især Anna Høgh gjorde med sit aggressive forsvarsspil, at Mejrup Hvam fik sværere og sværere ved at komme igennem til scoringer.
Struer FH sluttede 1. halvleg med et forspring på 5 mål. 2. Halvleg blev en gentagelse af slutningen af 1. halvleg og SFH øgede forspringet. Desværre fik SFH pigerne lidt gummiarm, som det var tilfældet i sidste weekend. 5-6 oplagte scoringsmuligheder blev brændt og Mejrup Hvam blev lukket ind i kampen igen.
Struer FH bevarede dog føringen og sluttede med en sejr på 19-15
En flot kamp med rigtig meget gejst og flot samspil, hvor alle pigerne kom på scoringslisten.
Pigerne og trænere glæder sig til at møde Mejrup Hvam igen på næste søndag på hjemmebane.